פריחה מגרדת ומטריפה בכל הגוף חוץ מהצוואר והפנים

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

15/07/2014 | 01:51 | מאת: קרול

שלום, מיזה כ 3 שבועות באופן פתאומי החלה אצלי פריחה בתחילה בידיים לאחר מכן ברגליים וכך התפשטה לה הלאה. לצערי מדובר בגרד מטורף שמוציא אותי מדעתי. הלכתי לרופא עור מס' פעמים בתחילה נתנו לי טלפאסט ובטא קורטן שממש לא עזר לגרד והוא המשיך והתפשט לו על הגוף. הלכתי שוב לרופא שהחליט לתת לי אהיסטון כדי שאוכל לישון והחליף לי את המשחה לדיפרוסאליק.גם זה לא עוזר אני לא מתפקדת סובלת מדלקות פרקים אבל לא ניתן לתאר את הגרד שמטריף אני ממש לא מתפקדת כאמא אני חסרת סבלנות והבית על גלגלים אני מבקשת עזרה הפריחה מטריפה במהלך היום אבל בערב מחריפה ולעיתים מרגישה ככוויה. הרופא אומר אקזמה אבל לא באמת יודע מזה ומנפנף אותי. אשמח לתגובה מה יש באפשרותי לעשות תודה וסליחה על האורך

15/07/2014 | 11:17 | מאת: ד"ר קובי שדה

פני אליי או לכל רופא מומחה לאלרגיה כמוני לשם בדיקה וייעוץ וכמובן גם טיפול פרטים: www.allergynet.co.il

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה