האם יש לי אלרגיה?

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

24/04/2014 | 23:27 | מאת: סבטלנה

בזמן האחרון (חודשיים לערך) מופיעים לי על בסיס יום יומי אירועים של מחנק בגרון ורגישות באוזן (כל אחד מופיע לחוד למשך למשך שעות). כשקורה המחנק בגרון אני מרגישה כאילו תקועה שם שערה, כאילו יש נפיחות בתוך הגרון (למרות שאין דלקת בגרון והשקדים לא נפוחים) שמקשה עלי לנשום ומקשה לבלוע. בנוגע לאוזן, אני מרגישה שם מדי פעם שמתחילים גירויים באוזן שמאל (אך מדי פעם גם בימין) כאילו משהו זז שם, ולפעמים מופיעים גם צפצופים, ולפעמים אני מרגישה האוזן נפתחת לדרכי הנשימה. ולפעמים זה מתבטא רק בכאבים בתוך האוזן. התופעות האלה חוזרות על עצמן לסירוגין למשך זמן רב, בפעם הראשונה שקרה האירוע בגרון הלכתי למיון, והרופא שם אמר שאין כלום בגרון והכל תקין. לאחר שהופיעו גם התסמינים באוזן ולא חלפו, הלכתי גם לשני רופאי אוזן-אף-גרון, שניהם בדקו גם את האוזן וגם את הגרון ואמרו כי הכל נראה תקין. האם יכול להיות שיש לי אלרגיה כלשהי? למי אני פונה על מנת לפתור את המצב באוזן ובגרון? תודה רבה מראש, סבטלנה.

27/04/2014 | 09:27 | מאת: ד"ר קובי שדה

כן זה בהחלט נשמע כעשוי להיות קשור באלרגיה את צריכה לפנות לרופא מומחה לאלרגיה ואת מוזמנת לשם כך למרפאתי פרטים: www.allergynet.co.il או טלפונית במוקד 24/7 0572121363

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה