האם יש הוכחה מדעית שהטיפולים האלטרנטיבים האלו

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

23/04/2014 | 16:05 | מאת: ספקן

יעילים באלרגיה (מעבר לאפקט הפלסבו)? הומיאופתיה מודרנית: באמצעות מתן מרכיבים בדילולים נמוכים מאד, ניתן לתמוך במערכת החיסונית - ולהפחית סימפטומים הנגרמים משחרור ההיסטמין. לדוגמא: ALLIUM CEPA 7CH - מרכיב העשוי מבצל סגול, המפחית את הנזלת האלרגית; 7CH EUPHRASIA - מטפל בצריבה ואדמומיות בעיניים, 7 CH APIS מטפל בהפחתת האדמומיות, תחושת גרד ושריפה. הומו טוקסיקולוגיה: שיטה הומאופתית שמקורה בגרמניה, הדוגלת בניקוי ושחרור רעלים מהגוף. בדרך זו היא מאפשרת למערכת החיסון להתגבר על האלרגנים. לדוגמא: ניקוז תאים ע"י GUNA MATRIX וGUNA CELL- מרכיבים הומאופתיים שמגבירים את היכולת של התאים להתמודד עם הפרעות סביבתיות שונות, ושימוש ב"אנטי היסטמינים" הומוטוקסיקולוגיים, כגון TREATMENT ALLERGY GUNA.

24/04/2014 | 11:49 | מאת: ד"ר קובי שדה

2 השיטות המפורטות אינן עוזרות והן חסרות היגיון רפואי מדעי למרות המילים הטכניות והיוקרתיות שמאחוריהן

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה