פריחה וגירוד

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

22/04/2014 | 03:11 | מאת: הדס

שלום ד"ר, בחודש האחרון אני סובלת מפריחה וגירוד. זה התחיל ברצועה שהופיעה פתאום באזור הבטן התחתונה, קיבלתי סטרואידים והיא נעלמה ולאחר כמה ימים חזרה הפריחה והתפשטה בכל הגוף. יש לציין שבאמצע החודש(אחרי שהתחילה הפריחה) סבלתי מכאבים בבטן התחתונה ובגב שעברו אחרי טיפול אנטיביוטי. כעת אני מטופלת בסטרואידים שוב לחמישה ימים. מתחת לבית שלי יש פריחה, שהתחילה בתקופה האחרונה ואני חושבת שזו הסיבה. איך אני יכולה לטפל לעומק בבעיה הזאת אחת ולתמיד?

23/04/2014 | 12:20 | מאת: ד"ר קובי שדה

פני אלינו - לבירור אלרגי בכדי לנסות להבין מהי הפריחה ומה הגורם לה ולהציע טיפול בהתאם פרטים: www.allergynet.co.il

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה