אלרגיה בפנים

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

21/04/2014 | 15:36 | מאת: רונית

שלום לד"ר חזרתי מחו"ל כאשר התקררתי והתחלתי בחול בטיפול אנטיביוטיקה שבדרך כלל אני לוקחת אוגמנטין ביום החמישי התחילו הפנים לקבל גלי חום יובש סביב העיניים ובערב פריחה לא מגרדת אבל מחוספסת כמו אדמת בפנים והצוואר עם נפיחות כמעט ללא גרד רק אי נוחות קיבלתי היסטמין וקורטיזון לוריד אחרי יומיים עדיין העור ורדרד ומעט נפיחות האם יכול להיות מהאנטיביוטיקה? השתמשתי גם במסנן קרינה שמכיל אידובינון אני נמנעת מגלוטן מה לדעתך הסיבה ומה אני צריכה לעשות?

23/04/2014 | 12:19 | מאת: ד"ר קובי שדה

בד"כ פריחה מאנטיביוטיקה כמו אוגמנטין לא תהיה רק בפנים לכן ייתכן והיה זה עקב מסנן הקירנה א אולי גורם אחר בהצלחה ד"ר קובי שדה מומחה לאלרגיה www.allergynet.co.il

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה