אלריגות של ילד

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

17/04/2014 | 09:37 | מאת: סיימון

שלום רב. בני סובל מאלגיות לכלבים וחתולים .אבל מאד רוצה כלב. איך מתחילים תהליך של חיסונים נגד אלרגיה לכלבים.כל כמה זמן זה החיסון.תוך כמה זמן עד שהחיסון נתפס וניתן להביא כלב.האם כל אחד יכול לקבל.איפה ניתן לקבל את החיסון?? תודה.

20/04/2014 | 09:45 | מאת: ד"ר קובי שדה

יש 2 סוגי חיסון עיקריים : האחד בזריקות ברוב קופות החולים והשני בטיפות מחת ללשון שנוטלים לבד - אך אין הטיפול בסל הבריאות... תוכלי לקרו על החיסונית באתר שלי http://www.allergynet.co.il/31029/immunotherapy בכל מקרה אתם חייבים בבדיקות אלרגיה בכדי לאמוד את עוצמתה - ואולי היא בכלל חלפה.... בהצלחה ד"ר קובי שדה מומחה לאלרגיה

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה