דילמה בין כולסטרול לסטטינים לחוסר אונות

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

05/06/2011 | 21:48 | מאת: מיקי

ד'ר שלום שמי מיקי בן 43 יש לי כולסטרול כ 400 ולאחרונה התחלתי לנטול 20מ"ג סמבסטטין חשתי כאב שרירים ולוקח מגנזיום מאידך האים יש סיכוי להתפתחות אמפוטנציה עם הזמן? אני אובד עצות מכיוון שמיצד אחד חשוב לי להוריד הכולסטרול ומאידך חיי המין שלי עם אישתי מאוד חשובים לי אשמח לעצה תודה אנא העבר לרופא הקרדיאולוג או לפידים פשוט לא מצאתי כאן תודות

06/06/2011 | 09:40 | מאת: ד"ר קובי שדה

תרופות אלו אינם גורמות בד"כ לאין אונות אך הוועץ עם רופא המשפחה לגבי המשך טיפול

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה