תרופות נגד אלרגיה שניתן לקבל בעת הנקה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

16/09/2007 | 08:53 | מאת: אילת

שלום רב, אני סובלת מאד מאלרגיה (לא ידוע ממה) שקיבלתי אותה בעת ההריון. האלרגיה התבאטה בצינון תמידי וקשה - נזלת מרובה והתעטשויות. עתה, לאחר 3 חודשים, שבהם אני מניקה מלא , עדיין אני עם אותה האלרגיה, דבר שמקשה עלי את השינה לה אני זקוקה כל כך... שאלתי היא: האם ישנה תרופה כלשהי שאוכל לקחת אשר תקל עלי, ולא מסוכנת להנקה? אודה על התושה.

26/09/2007 | 08:38 | מאת: ד"ר קובי שדה

יש תרופות טובות ויעילות שניתן לקבלן גם בהנקה - הוועצי אבל ישירות ברופא איני יכול לייעץ ספציפית לגבי תרופות כאן

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה