אורטקריה + דרמוגרפיזם

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

20/08/2006 | 17:31 | מאת: יעקב

שלום, מזה מספר חודשים אני סובל מאורטיקריה ודרמוגרפיזם.בדיקת דם ל IgE-Total מעל 700. בדיקות דם לספירת דם תקינות, שאר בדיקות תקינות (עליה באנזימי כבד גבולית- הרופא בקופ"ח אמר שזה לא משמעותי). אני מבין שב 90% מהמקרים לא ידועות הסיבות לבעיות אלו, שאר ה 10% זה יכול להיות קשור למחלה ברקע. האם אתה יכול לפרט אלו מחלות אפשריות - ע"מ לבצע בדיקות לפחות בשביל לשלול אותן. אילו בדיקות רצוי או כדאי לבצע ע"מ לפחות כאמור שלול מחלות.

22/08/2006 | 09:03 | מאת: ד"ר קובי שדה

חשוב שתבצע בין השאר בדיקות לאלרגיה הרושם שלי שתמצא לך אלרגיה העשוייה להסביר את הבעיה

23/08/2006 | 08:24 | מאת: יעקב

ד"ר שדה, אודה לך באם תוכל להרחיב ולפרט אלו בדיקות רצוי לבצע, ביקרתי ביחידת האלרגיה באזור מגורי ולא היתה יוזמה לבצע בדיקות לאלרגיה (אולי בקופ"ח עושים שיקולי עלות?). בתודה

06/09/2006 | 14:48 | מאת: נעמה

שלום! אבחנו לי בעבר אורטיקריה ולבסוף התברר שזה דרמוגרפיזם... מה ההבדל?? והאם יתכן שיש לזה קשר לכאבים במפרקים שבאים לי מידי פעם??

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה