תרופות פריון חדשות למסירה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

31/10/2016 | 19:48 | מאת: לריסה

תרופות פריון חדשות למסירה: אוביטרל 250 מיקרוגרם, אסטרופם 2 מג, קרינון 8%, 3 אריזות מנופור 1200, 3 אריזות מנופור 1200 IU, 3 אריזות דקפפטיל 0.1 מג ניתן ליצור קשר במספר : 0522813929 לריסה

לריסה שלום, נשמח לקבל את התרופות שברשותך, ע"מ להעביר לנשים הזקוקות לכך. כיון שהתרופות דורשות קירור, ניצור איתך קשר בנייד לתיאום איסוף. תודה והמשך יום טוב, צוות חברים לרפואה

28/02/2017 | 18:50 | מאת: הילי

תמסרו גם אתם כשמתקשרים אליכם ביקשתם לשלוח בפקס מרשם ואז באורח פלא אין לכם שום תרופה ואתם אוספים מכל אחת שמפרסמת. מה נסגר איתכם אין לכם לב? אן שאתם לא נותנים תרופות פריון לחילוניות? צריך לחקור את זה לדעתי

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"