למסירה סימבלטה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

07/05/2016 | 11:58 | מאת: פלוני

למסירה 3 חפיסות של סימבלטה חפיסה של 30 מג ועוד 2 חפיסות של 60 מג. הכל כמובן בתוקף

שלום, נשמח לקבל את התרופות שברצונך לתרום לאנשים הזקוקים לסיוע. את התרופות ניתן להעביר למוקדי האיסוף הפרוסים בארץ. מצ"ב קישור למוקדים: http://www.haverim.org.il/medication/Medication_collecting_centers/ שתזכו תמיד להיות בצד שתומך. יום טוב

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"