קלקסן,מודולן ו GAMAPLEX

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

07/03/2016 | 12:29 | מאת: שריקה

שלום, ברשותי למסירה כ-14 קופסאות מזרקי קלקסן, 10 קופסאות מודולן ו - 3 בקבוקי GAMAPLEX. איסוף מראשון לציון. מאחלת החלמה מהירה לכולם

הי שריקה, נשמח לקבל את התרופות שברשותך, ע"מ להעביר לחולים הזקוקים לכך. נא צרי קשר במייל: [email protected] או בטלפון: 073-2198811/05 כדי שנוכל לתאם איסוף. תודה רבה מראש

14/04/2016 | 09:04 | מאת: Tally

זקוקה מאד ל-Gamaplex אודה מאד אם תוכלי ליצור אתי קשר ואבוא לקחת [email protected]

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"