בקשה: גונאל-אפ/מנופור/פיוריגון/דקפפטיל/צטרוטייד

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

10/08/2015 | 23:58 | מאת: יעל

לצורך טיפולי שימור פוריות-הקפאת ביציות שעושה בעוד שבועיים מתקשה מאד לממן ואודה לעזרה [email protected]

19/08/2015 | 01:14 | מאת: kipi

האם עדיין רלוונטי? היום עברתי שאיבה וברשותי מזרק גונאל שנפתח ב14/8/15 שנותרו בו 300 יחידות כמו כן אמפולה של מנופור מולטידוז שנפתח ב13/8/15 עם 300 יחידות לשימוש אני מפתח תקווה

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"