זקוקים לתרופה בשם ZYTIGA / זייטיגה / אבירטרון

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

25/06/2015 | 23:19 | מאת: יוליה

מחפשת את התרופה עבור אדם קרוב שתקוותו היחידה - לקנות ממישהו שרכש אותה במחיר מסובסד את העודפים שנשארו לו בתום הטיפול. תודה ובריאות שלמה לכולם.

יוליה שלום, ניתן ליצור איתנו קשר במייל: [email protected] או בטלפון: 073-2198805/11, ונבדוק את אפשרויות הסיוע בתרופה זו. הרבה בריאות!

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"