צטרוטייד למסירה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

13/03/2015 | 10:48 | מאת: דנית בר

היי בנות חזקות, יש לי חמש זריקות של צטרוטייד למסירה, אני גרה באשדוד. אני אשמח לסייע למי שזקוקה! דנית 050-7682245

דנית שלום, נשמח לקבל את התרופות שברשותך, ע"מ להעביר לנשים הזקוקות לכך. את התרופות ניתן להעביר לאחד ממוקדי האיסוף שלנו, מצ"ב קישור: http://www.haverim.org.il/medication/Medication_collecting_centers/ תודה רבה מראש, צוות חברים לרפואה

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"