זקוקה לתרופות פריון, גונל,אוביטרל,דקאפפטיל,צטרוטיד

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

02/10/2014 | 13:32 | מאת: ענת

שלום לכולם, אודה מאוד לעזרתכם, אני לקראת טיפול חדש, בלי נדר אחרי החגים... זקוקה לגונל, אוביטרל, דקא, צטרוטייד, אטרוגסטן,אסטרופם. אודה לכל עזרה. גם אם יש רק חלק מהדברים. אני גרה באיזור ירושלים, אך אגיע לאן שצריך. תודה ענת [email protected]

07/10/2014 | 10:19 | מאת: ענת

ואין לי את התרופות ! לצערי אני צריכה לממן הכל משום שיש ברוך השם כבר שני ילדים. אודה לעזרתכם [email protected] ענת

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"