זקוקה לאסטרופם ולאטרוגסטן

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

02/08/2014 | 23:32 | מאת: ענת

שלום בנות, אנו מתחילים השבוע בלי נדר טיפול מוקפאים. אני זקוקה לאסטרופם ולאטרוגסטן. אין לי מימון מהקופה. אודה לכל עזרה. אשמח לקבל מייל עם טלפון למי שמעוניינת לעזור ולתרום. [email protected] תודה רבה, ענת

שלום, נשמח לעזור לך בתרופות, ניתן ליצור איתנו קשר בטלפון:073-2198811 או במייל: [email protected] בשורות טובות

29/08/2014 | 08:40 | מאת: יפעת

היי יש לי כמה חבילות אוטרוגסטן וחבילה או שתיים של אסטרופם

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"