מסירת חיתולים למבוגרים- נשים

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

27/06/2014 | 12:10 | מאת: mira

שלום רב, סבתו של בעלי ז"ל נפטרה ונשארו לנו מס' חבילות של חיתולים לנשים. היכן ניתן למסור אותם באזור המרכז (אנחנו מראשל"צ). יום טוב.

שלום, נשמח לקבל את החיתולים שברשותך, במידה ועדיין רלוונטי. מצ"ב קישור לרשימת מוקדי האיסוף: http://www.haverim.org.il/medication/Medication_collecting_centers/ תודה ויום טוב

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"