תרופות למסירה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

18/05/2014 | 19:10 | מאת: יוכי

יש ברשותי מספר תרופות מיותרות למסירה. אני גרה בגליל התחתון, מה המקום הקרוב ביותר שאשמח לתת. תןדה יוכי

שלום, נשמח לקבל את התרופות שיש ברשותך, ע"מ להעבירם למי שזקוק. מצ"ב קישור לרשימת מוקדי האיסוף הפרוסים בארץ: http://www.haverim.org.il/medication/Medication_collecting_centers ניתן ליצור קשר גם בטלפון: 03-5792220 תודה רבה מראש, ושתזכי תמיד להיות בצד שתומך.

29/06/2014 | 20:53 | מאת: adidas

שלום יוכי, אשמח ליצור איתך קשר תודה, עדי

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"