זקוקה לקרינון ואורביטרל

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

31/03/2014 | 07:59 | מאת: אורית

שלום, אני זקוקה בדחיפות לקרינון ואורביטרל, אשמח לשקל עזרה. תודה

02/04/2014 | 12:43 | מאת: נעה

הי, יש לי חפיסה אחת של קורינון 8% ואחת של אוריבטרול שאני מעוניינת למסור.הן סגורות ולא השתמשתי בכלל.. האוביטרול בקרור אז זאת תהייה בעיה לשלוח בדואר. אני גרה באזור ירושלים זה עוזר

02/04/2014 | 13:26 | מאת: אורית

תודה. אני עדיין זקוקה לאורביטרל (קרינון קיבלתי). אבדוק כיצד ומתי אוכל להגיע לאזור ירושלים. תוכלי לשלוח למייל שלי את הנייד שלך כדי שאהיה בקשר איתך ([email protected]) תודה רבה

04/04/2014 | 16:58 | מאת: אלה

היי, אם עדיין יש לך, אשמח לאוביטרל 052-5342004

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"