בקשה לסיוע במימון טיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

25/02/2014 | 12:53 | מאת: אורית

שלום, לפני 4 שנים תרמתי ל"חברים לרפואה" תרופות פוריות, לאחר הולדת בני. כעת אני מנסה שוב להרות, אך סיימתי את זכאותי מטעם קופת החולים ואינני יכולה לממן טיפולים באופן פרטי. האם מישהו מכיר גוף שמסייע במימון טיפולי פוריות ? תודה

28/02/2014 | 00:26 | מאת: תותי

יש לי גונל דקא צטרוטיד פרגניל.. גרה במרכז

02/03/2014 | 17:14 | מאת: adi

אששלום תותי,אשמח לצטרוטייד. איך ניתן ליצור איצך קשר? תודה, עדי

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"