בקשה לעזרה

דיון מתוך פורום  תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"

27/01/2014 | 23:16 | מאת: סטיב 0523887271

Eric Narboni לפני כשעה ליד Rosh Pinah · צריכה עזרה של התקשורת להציל את החיים של בעלי , חולה סרטן נוירואנדוקריני קיים טיפול מיוחד רק בהדסה , אריק עשה שני טיפולים ואמור לעשות את הטיפול השלישי מחר , בהדסה אומרים שזה טיפול שקיים בסל , בקופח לאומית מתעקשים שזה בסל רק לשני טיפולים בלבד ( התגובה הרישמית שלהם היא שהטיפול לא בסל הם בטעות אישרו את שני הטיפולים הקודמים ושנגיד תודה שקיבל שני טיפולים .. . אריק בחור בן 45 אבא לשלוש בנות צעירות ומבין שהטיפול לא יהפוך אותו לבריא אבל יתן לו עוד כמה שנים לפחות לגדל את הבנות ... האבסורד הוא שאין עם מי לדבר , ישבתי כל היום אצל מנהלת הקופה בחצור , עשתה עבודת קודש והקדישה את כל הזמן רק בשבילי אלא שזה תקוע אצל רופא מחוזי , ארצי .. הם בעצמם לא יודעים , העבירו אותנו מסלול יסורים רק בין הפקידות ואף רופא ממוקד האישורים לא היה מוכן לדבר אפילו עם הרופאה בקופה .גם הרופאה מהדסה שניסתה לדבר עם הרופא המחליט זכתה למקלחת צוננת . לא יודעת למי לפנות יותר ואולי אם יעלה בתקשורת מישהו יבין שמאחורי תז עומד בן אדם , משפחה שמבקשת תקווה ועוד כמה שנים . כל זה כשמדובר בטיפול מאושר ומוכר ... בהדסה לא נתקלו עוד במקרה כזה ... אנא שתפו כמה שיותר אולי מישהו מכיר , יודע , ויוכל לעזור ואולי אלא שיושבים במגדל השן יזכרו בעצם שמדובר באנשים . מירב .

28/01/2014 | 18:09 | מאת: piki

לעזוב את הקופה המרושעת הזו! קופת חולים לאומית ידועה ברשעות שלה. הם עוזרים ומטפלים רק בתנאי השכר שלהם. כדאי לברר קודם איזו קופה לא עושה בעיות עם טיפול כזה ולעבור מיד. חוצמזה- לפנות למשרד הבריאות.

מנהל פורום תרומת תרופות לנזקקים - בשיתוף עם עמותת "חברים לרפואה"