שבוע 9 פלוס 3

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

17/11/2016 | 07:54 | מאת: מיטל

היי בעבר בתחילת ההריון ממש כתבתי לך פה היו לי דימומים בשבוע חמישי שישי כמעט כל שלושה ימים הייתי במיון חשדו שזה הפלה מאיימת עכשיו משבוע 7 תודה לאל אין דימום הכל בסדר ברוך השם רציתי לדעת מה הסיכוי שחס ושלום חס וחלילה תיהיה הפלה או שכבר הסיכויים נגמרו זה הריון ממש ממש יקר לי לאחר הרבה טיפולים והעבודה שלי יחסית פיזית מלאה בלחץ את הפיזי קצת הורדתי בגלל ההריון אבל היא מלאה בלחץ אני עובדת בגן ילדים זה יכול לפגוע ?

לא חושב שעבודה בגן ילדים יכולה לפגוע בהיריון, וכעת הסיכויים טובים שיסתיים בהצלחה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית