הזרעה ביום ה - 9 של המחזור

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

13/11/2016 | 19:08 | מאת: ענת

קיבלתי מחזור ביום שני שבוע שעבר. מאותו יום הזרקתי גונל F בכמות של 125. היום במעקב הזקיקים, נצפו זקיקים רבים, ביניהם אחד בגודל 15 מ"מ וקיבלתי הנחייה שלא להזריק היום ולהגיע מחר שוב לבדיקת דם ואולטרה סאונד. האם הגיוני לבצע הזרעה ביום התשיעי של המחזור? והאם יש סיכוי שעקב תוצאות הבדיקות שאבצע מחר, יאלצו לעצור לי את הטיפול?

מועד ההזרעה נקבע לפי בשלות הזקיק ולא על פי היום במחזור. נדיר שנאלצים לבטל את הטיפול.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית