Fsh שינוי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

10/11/2016 | 19:23 | מאת: Riki

היי אני לא מתגוררת בישראל וידוע שהAFC שלי נע בין 4-6 בערך בכל תחילת מחזור.רזרבה לא משהו.. לפני שנה וחצי הfsh שלי היה 5.6 בישראל. נבדקתי שוב לפני חודשיים פה במרפאה fsh היה 23 נורא נבהלתי ועל כן עשיתי שוב בדיקה החודש בישראל והתגלה fsh 5.8!! יש לציין שהAMH- 1 ..ממה נובעות הקפיצות בFSH ? תוכל לשפוך לי מעט אור על זה? ממש מבולבלת תודה

רמות ה- FSH מושפעות מהתגובה השחלתית, כלומר מגיוס הזקיקים בתגובה לרמות ה- FSH עצמן, ולכן הרמות מאד משתנות מחודש לחודש.

12/11/2016 | 00:14 | מאת: Riki

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית