האם קיום יחסים כל יום יפגע בכניסה להריון?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

09/11/2016 | 21:33 | מאת: אדווה

התחתנתי לפני 3 חודשים ואנחנו רוצים להיכנס להריון. קראתי כל מיני על ביוץ וכו' ולא כל כך מתחשק לי להתעסק בכל זה. השאלה שלי היא אם אני ובעלי נקיים יחסי מין במשך חודש שלם, כל יום (למעט ימי הוסת), האם יש סיכוי טוב להיכנס להריון? האם זה יכול לפגוע בכניסה להריון?

זה תלוי בנתוני הזרע, מה שבטוח שעלול להימאס לכם מהר מאד מכל העניין. עדיף לקיים יום יום רק סביב מועד הביוץ. תקראי כאן לגבי זיהוי מועד הביוץ http://www.baby4u.co.il/Content.aspx?id=736

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית