פרופיל הורמונלי ושחלות פוליציסטיות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

27/10/2016 | 21:16 | מאת: רחלי

שלום רב, בת 29 מנסה להכנס להריון כחצי שנה, נשלחתי לפרופיל הורמונלי ביצעתי אותו ביום החמישי למחזור להלן התוצאות TSH 1.24 Prolactin197.0 mIU/l LH - Luteinizing Hormone 7.8 IU/l FSH6.6 IU/l Estradiol (E2) 279.0 pmol/l Testosterone Total1.5 nmol/L-קטן מ Hydroxyprogesterone-17 1.4 nmol/l DHEA-S 4.98 אציין שברקע- מחזורים לא סדירים (41,35 והאחרון שהגיע רק לאחר 76 יום) באולטרסאנד שנעשה לי נאמר שיש לי שחלות פןליציסטיות אך ממה שהבנתי הבדיקות יצאו תקינות . אז אני מבולבלת..יש או אין שחלות פוליציסטיות? ואם אין מה עוד יכולה להיות הסיבה למחזורים הלא סדירים? ·

הבדיקות אכן יצאו תקינות, מה שלא שולל הימצאות שחלות פוליציסטיות, אבל פחות תומך באבחנה של תסמונת השחלות הפוליציסטיות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית