עליה גבוהה בערכי בטא

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/10/2016 | 15:46 | מאת: שואלת

שלום וברכה, אני בשבוע 5 ו- 3 ימים לאחר טיפול בגונאל ואוביטרל. אתמול היה לי מעט דימום שפסק. באולטרה סאונד היום נצפה שק תקין שתאם בדיוק את גיל ההריון. בדיקת הדם הראתה עליה גבוהה מאוד בבטא, האם זה בעייתי? ערכי הבטא: 18/10 - 386 20/10 - 981 היום - 26/10 - 12854 תודה מראש...

זה עשוי לנבוע מהיריון מרובה עוברים.

26/10/2016 | 20:15 | מאת: שואלת

תודה לתשובה המהירה, אבל באולטרא סאונד היום נצפה שק הריון אחד בלבד. חשבתי שאולי זה יהיה תאומים כי היו כמה זקיקים שהבשילו, אבל כאמור היה שק אחד בלבד. אם זה לא הריון תאומים - מה עוד יכולה להיות הסיבה לעליה כזו גבוהה? זה יכול להיות משהו מדאיג?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית