Ivf

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/10/2016 | 12:27 | מאת: מיה

שלום פרופ אתמול עברתי החזרת עובר 1 ( מוקפא בן 3 ימים ) מדורג גבוה. שמעתי על נושא פליטת העובר וזה קצת גורם לי לחשוש. כשההכניסו לי את העובר ראיתי אותו במסך ( פס קטן) ואז כשהרופא הוציא את המכשיר הפותח את צואר הרחם הרגשתי ירד נוזל. מה הסיכוי לפליטת העובר? מה הסיבות? יש ממה לחשוש? אני מציינת שנחתי במשך 40 דק .. תודה על המענה

20/10/2016 | 10:43 | מאת: שימ

היי שאלה- נחת 40 דקות ישר אחרי ההזרה? כי באסותא הקימו אותי מהכיסא מיד אחרי, לא נחתי שנייה אפילו.... זה ממש מעצבן אותי

20/10/2016 | 15:45 | מאת: מיה

היי , כן. אפילו הם אמרו לי תנוחי 30 דק ורק אז תקומי לשירותים. איזה מעצבנים. אבל למה ? מאחלת לשתינו שניקלט בעזרת השם

מחקרים מראים שקימה מיד לאחר ההחזרה משפרת את שיעורי ההיריון, כנראה בגלל ששכיבה היא תנוחה לא טבעית לרחם ולכן לא מקובל כיום להמליץ על שכיבה שהייתה מקובלת בעבר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית