המשך ל"איך להשיג הריון בגיל 42"

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/10/2016 | 06:30 | מאת: דנית

שלום לך. בעקבות תשובתך-החלטתי עד סוף השנה(כלומר עד שאהיה בת 42 וחודשיים)לנסות ללא הפריה-כלומר באמצעות בדיקות דם להצביע על מועד הביוץ ואז לעשות הזרעה(בתקווה שמועד הביוץ לא יהיה בסוף שבוע)או נסיון טבעי(אם לא ניתן מסיבה טכנית לבצע הזרעה כי הביוץ יהיה בסוף שבוע)ורק אם זה לא יצליח אז בינואר(כשאהיה בת 42 ועוד חודשיים-שלושה)לפנות להפריה. האם זו לדעתך החלטה סבירה או שבאופן מיידי אם חשוב לי ילד נוסף לפנות להפרייה? הערה:ההריונות של הילד הראשון והשני כשהייתי בגילאים 32-35 הושגו עם בעלי ממש בקלות-לצורך העניין בנסיון הטבעי הראשון(ותזכורת מהשאלה הקודמת-ההריון שנפל כשהייתי בת 41 וכמה חודשים הושג לאחר שנה וחצי של נסיונות להרות באופן טבעי)

הזמן לא פועל לטובתך, אבל אני מניח שעיכוב של מספר חודשים הוא לא בהכרח קריטי.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית