פיענוח בדיקות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/10/2016 | 12:11 | מאת: אלה

התור לרופא רק בעוד שבוע וחצי.תוצאות הבדיקות ההורמונליות כבר התקבלו. Tch 2.13 Prolactin 300 Lh luteinizing 9.8 Fch 4.2 Progesteron 10.5 Hcg b קטן מ2 Testosteron 2.5 האם הכל נראה תקין? לא מצליחה להרות.כל פעם שמנסה ויש מגע עם זרע תוך יומיים שלושה מיד מתחיל דימום שנמשך במשך כשבוע ואז המחזור מגיע.אז יוצא בין 2 ל3 דימומים בחודש

הרמה הגבוהה של LH ביחס ל- FSH וערך הטסטוסטרון המוגבר, יכולים לרמוז על שחלות פוליציסטיות, אך הפרוגסטרון הגבוה מורה שנראה שעשית את הבדיקות לאחר הביוץ, בעוד שעדיף לעשות אותם בימים הראשונים של הווסת. אך פרט לכך הכול נראה תקין.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית