ביוץ או לא? ביוץ עם דימום

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

10/10/2016 | 20:28 | מאת: רונית

שלום , יום שישי (יום 12 אחרי וסת) נצפה זקיק מוביל בגודל 12 . הרופא אמר שהביוץ יהיה כנראה ביום ראשון (יומיים אחרי) ואמר שנקיים יחסים בימים ראשון ושני. קיימנו ביום שבת, לא ביום ראשון. היום, יום שני, התחיל לי דימום קל (התחיל מהפרשה חומה ולאחר מכן דמי אבל לא של מחזור). בבדיקת א"ס - רירית דקה כך שזה לא מחזור. ובנוסף נעלם הזקיק. לא נצפה כלום בשחלה הזו. לא ברור לי: 1. ממה נגרם הדימום והכאבים (בחיים לא היה לי ביוץ שלווה בדימום) 2. האם היה בכלל ביוץ ? אני יודעת שאומרים שלפעמים יש דימום בביוץ, אבל אם זה ביוץ - איפה הזקיק? 3. האם יש סיכוי שמיחסי המין של שבת- נכנסתי להריון או שאין סיכוי בכלל ?

1. אולי זה קשור לרירית הדקה שמורה לעתים על רמות נמוכות של אסטרדיול. 2. הזקיק בד"כ נעלם בעת הביוץ. 3. אם היה ביוץ אז יש סיכוי.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית