בת 42 ולא מצליחה להרות באופן ספונטאני

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

09/10/2016 | 23:15 | מאת: ורד

אני בת 42 בסוף החודש.יש לי 2 ילדים בגילאי 6 וגיל 10.ההריונות איתם הושגו בקלות. בינואר האחרון נכנסתי להריון טבעי לאחר שנה וחצי של נסיונות!למרבה הצער ההריון נפל.בדיעבד התברר שהוא נפל בשבוע 8. אני כבר מנסה חצי שנה להרות ולא מצליחה.ביולי-אוגוסט כבר החלטנו על הזרעה אבל עדיין היא לא יצאה אל הפועל כתוצאה מאילוצים שונים בחיי היום יום. אני כל חודש עושה בדיקות דם כדי לדעת את מועד הביוץ. בסוף השבויע האחרון בייצתי ואני מקווה שסוף סוף הריתי. דרך אגב-אם הריתי ואחרי יום-יומיים הייתי בג'קוזי חם(בסביבות 40 מעלות או קרוב לזה)אז קרוב לודאי שההריון הזה נפל? אם הפעם לא נכנסתי באופן טבעי להריון אז כדאי שבפעם הבאה נעשה הזרעה עם כל הקושי שבדבר שנובע מאילוצים שונים בחיי היום יום או שבגלל שאני כבר בת 42 בסוף החודש אז לפנות להפרייה חוץ גופית?אם עדיין לא-אז עוד כמה זמן לנסות בהזרעה? אני ממש רוצה להרות פעם נוספת ולאיודעת איך להתנהל.נא עזרתכם ועצתכם.

הסיכוי בגילך להרות בהזרעה הוא אחוזים בודדים, ולכן זהו לא טיפול מאד מומלץ בגילך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית