חשוב ביותר... טמוקסיפן לאישה בריאה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

09/10/2016 | 13:23 | מאת: אחלאם

שלום רב אני בת 28 יש לי ילדה בת 4 ניתוח קיסרי . מאז אינני מצליחה לכנס להריון . עברתי אני ובעלי בדיקות תקינות . עברתי 3 הזרעות וivf אחד. לא צלחו. היום הייתי אצל רופא נשים מומחה בבעיות פוריות . נתן מרשם לגלוקופאג אספירין נירות פלגל ואגסטין . וטמוקסיפין כדור אחד ביום למשך 5 ימים. לציין אני בריאה בדרך כלל . אני מהססת לקחת את הטאמוקספין . אני יודעת שנותנים לסרטן שד. שאלתי . האם אוכל ליטול אותו ללא חשש? קראתי שנותנים אותו בבעיות פוריות להעיה בביוץ . לציין מחזור שלי נע בין 25 ל 28 יום. ללא בעיות רק פעם אחת קרה שאיחר 38 יום . עברתי us ללא ממצא מיוחד . אוכל ליטול אותו ללא לפחד? לא יעשה לי בעיות??? סליחה על ההודעה הארוכה

זה לא מסוכן, למרות שאיקקלומין יותר יעיל אצל רוב הנשים. אני מניח שהיו לו שיקולים כאשר העדיף תרופה זו.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית