קשיים בכניסה להריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

07/10/2016 | 13:24 | מאת: איילת

Amh-anti mulleriam hormon less then 0.03 normal is 0.7 to 3.5 , TSH תקין. בנוסף,בשנתיים האחרונות המחזור שלי אינו סדיר ויש אי סדירויות מעת לעת-פעם מגיע שבוע מוקדם יותר,פעם מאחר,כרגע המחזור מאחר ב 20 יום,בדיקות הריון שערכתי שוללות הריון. הייתי שמחה לקבל הנחייה על אילו בדיקות לבצע כדי לבדוק פוריות, ומה הסיבות האפשריות שבגינן אין לי יציבות במחזור.החודש גם לא היה לי ביוץ ( אני עוקבת אחר ביוץ כבר שנה עם ערכות ביוץ) יצויין כי אני לוקחת תוסף טבעי בשם וייטקס,להגברת ביוץ וסידור המחזור,שאמור לעודד כניסה להריון. תודה מראש וחג שמח

לא ידוע לי בת כמה את, אבל רמות ה- AMH אינן מנבאות טוב ביחס לרזרבה השחלתית שלך. כדאי לעשות בדיקת דם ל- FSH ואסטרדיול ביום 3 לווסת ואולי גם בדיקת אולטרה-סאונד לזקיקים קטנים בשחלות ביום 5-6 לווסת.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית