סרזט

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

06/10/2016 | 01:38 | מאת: רותי

אני 6 חודשים אחרי לידה,מניקה מלא, התחלתי ליטול סרזט לפני שבוע ביום השיני של מחזור ספונטני, ומאז אני מדממת פעם ביום, לא כמות גדולה אבל זה לא מפסיק, איך אני יכולה לדעת האם הגלולה מתאימה לי? כמה זמן של דימום נחשב תקין?ומה הסיכוי שלי להיות נקיה מווסת לזמן ממושך?

06/10/2016 | 01:52 | מאת: רות

בעבר נטלתי אקסלוטון, זוהי גלולה המכילה 0.5 מ"ג lynoestrenol. ולא נפגשתי בתופעות לואי כלל, לצערי לא מצאתי אותה בישראל, אני מחפשת את הגלולה הדומה לה ביותר . תודה מראש

סראזט מכילה פרוגסטין בלבד ולכן לא מפריעה להנקה, אבל מתאפיינת במחזורים פחות סדירים. אין בישראל גלולות עם Lynestrenol, פרוגסטין מאד וותיק, אבל יש הרבה גלולות משולבות דומות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית