טוקופוביה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/10/2016 | 21:05 | מאת: עפרה

שלום רב! אני בת 33 נשואה 3 שנים. סובלת מחרדה קשה לגבי הריון. היות וזו בעיה בגינה אני נמנעת מלהיקלט, מקווה שאני במקום הנכון. מה עושים? איך אני מקלה עלי עם הבעיה הנוראית הזו? אודה לך על עצתך או הכוונתך

כדאי להתייעץ עם אנשי מקצוע מתחום בריאות הנפש, שיכולים לסייע לך להבין את המקור לפחדים שלך ולעתים גם לתת טיפול תרופתי מתאים. במקביל, רופא נשים שיהיה קשוב לחרדות שלך וילווה אותך במהלך ההיריון והלידה יכול לסייע. במקרים קיצוניים אפשר גם להעזר בפונדקאות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית