אולטרה סאונד ביומו השני של המחזרו

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/10/2016 | 11:09 | מאת: יעל

אני לפני טיפולי פיריון (הזרעה). האחות ביחידה לפיריון והפריה ח"ג, הנחתה אותי שעליי להמתין למחזור ולמחרת להגיע למרפאה על מנת לבצע אולטרה סאונד ולקבל מירשם לזריקות גונל. מדוע יש לבצע אולטרה סאונד ביומו השני של המחזור? ומאיזה יום לאחר המחזור, עליי להתחיל בזריקות? תודה.

האולטרה סאונד ביום השני של הווסת נועד בעיקר לשלול ציסטות בשחלות שעלולות להפריע למעקב ולוודא שרירית הרחם דקה וסדירה. בד"כ מתחילים בזריקות מהיום השני או השלישי.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית