מתחננת לעידוד .. לא יודעת מה לעשות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

29/09/2016 | 14:17 | מאת: אודל

היי בנות . התחתנתי לפני 4 חודשים . לפני שהתחתנתי שתיתי רק 10 חודשים גלולות. ישר אחרי החתונה הפסקתי . ראיתי שכבר 4 חודשים אני לא נקלטת והלכתי לרופא נשים , לאחר בדיקה הוא הפנה אותי לבדיקות דם וחשד שיש לי שחלות פוליציסטיות . חזרתי אליו היום והוא אכן אימת זו . הוא ביקש בדיקה חוזרת עוד שבוע כשאני עתידה לקבל מחזור ( חשוב לציין מקבלת מחזור כל חודש 28-35 יום ) בדכ"כ יש הפרש ממחזור למחזור של חודש ושבוע . הוא טען שבמידה ובבדיקת דם הבאה נראה שלא היה ביוץ , ז"א שאני לא מבייצת הוא ייתן לי כדור בשם איקקלומין , מאז אני בסטרס לא מצליחה להתרכז בכלום , ויותר גרוע מזה לא יודעת איך לספר לבעל . אי ממש בחרדה בעלי רוצה מאד ילדים וגם אני ואני מפחדת שאם אני יספר לו זה ישבור אותו קצת .. מזה שחלות פוליצסטיות מזה איקקלומין , מה לעשות ? חייבת גם לציין שאני לא סובלת משאר התסמינים אין לי משקל עודף מקבלת מחזור כל חודש ושבוע .. ! מחפשת כתף חמה וקצת עידוד :( ועצה .. !

שחלות פוליציסטיות מעידות שיש לך הרבה ביציות בשחלות, בהחלט דבר מעודד. אם באמת הביוץ שלך משובש, קל מאד בעזרת תרופות כמו איקקלומין לגרום לך לבייץ. כך שאם את לא מעל גיל 40, לא נראה שיש לך סיבה רצינית לחשש ביחס לפריון שלך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית