ויטמינים חומצה פולית והריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

28/09/2016 | 13:13 | מאת: רונית

אני בשבוע עשירי אוטוטו לוקחת פרנטאל שמכיל סידן 250 מ"ג וגם 1 מ"ג חומצה פולית כולל עוד ויטמינים בפרנטל, חומצה פולית בנפרד 5 מ"ג , כדור סידן 600 מ"ג, ויטמין די 2000 ליום, אומגה 3 ובקרוב אתחיל אספירין 75 מ"ג כיוון שאני בת 40 , וברזל . כל זאת לפי המלצת הרופא . האם זה לא יותר מדי ? ובמיוחד החומצה פולית ? אני מנסה לחלק אותם למשך היום . וגם אשמח לדעת מתי אפשר להפסיק משהו מהם. יש לציין שנמצאו אצלי גושה, phhi וmthfr הטרזיגוטי. תודה

אין סכנה, אך יש מי שמפסיק את נטילת החומצה הפולית החל בשבוע ה- 12.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית