Ivf מס9 אסטרוגן שהפסיק לעלות בטא שלילית

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/09/2016 | 19:13 | מאת: יעל

שלום דר זיידמנן היקר אני אחרי ivf 9 אתמול היה 12 יום מההחזרה (עשו לי החזרת 3 עוברים טריים בני יומיים בלבד) בטא יצאה שלילית. ויש חי מס שאלות. 1. האם בטא יכול לעלות בשלב יותר מאוחר מ12 ימים? אציין שהיה לי בעבר הריון שהפסיק בשבוע21 וכל התוםעות שהיו לי בשבועות הראשונים קיימים גם היום. (תמיכה שונה) 2. האסטרוגן ב4 ימים אחרונים של הטיפול הפסיק לעלות, וכתמיכה קיבלתי רק אוטרוגסטון 300 מג 3 פעמים ביום ולא נתנו לי תמיכה של אסטרוגן. יכול להיות שבעצם זה מה שגרם לאי קליטת הריון? היו צריכים לתת גם אסטרוגן? 3. הפרוטוקול הזה היה פרוטוקל ארוך מאוד בגלל אנדומטריוזיס שכלל 3 חודשים מלאים של דיכוי על דקאפפטיל ואחכ שבוע טסטומקס ואז 17 ימי זריקות של דונאל ומנוור. כמו כן עוד 2 טיפולים ברצף לפני כן על דיכוי ש דקאפפטיל 3.75 בני חודשיים. סהכ בחצי שנה אחרונה קיבלתי 6 דקאפפטיל 3.75. האם אני יכולה לקבל שוב טיפול דומה עם דקאפפטיל 3.75? או שאסור אחרי שימוש כה ממושך?

1. יכול, אבל לא סביר שיקרה. 2. אין צורך בתוספת אסטרוגן. 3. אפשר כי הזריקות האחרות העלו את רמות האסטרוגן.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית