מחזור כל 40 יום

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/09/2016 | 09:26 | מאת: נינה

שלום יש לי שחלות פוליציסטיות וכבר שנים לא הייתה וסת ספונטנית. לאחר הלידה השנייה פתאום החלה להופיע אך כל 40 יום. האם אפשר להכנס להריון ספונטני במחזור של כל 40 יום? אם כן איך אפשר לדעת מתי הביוץ?

כן, אפשר להכנס להריון ספונטני במחזור של כל 40 יום. ניתן לדעת מתי הביוץ בעזרת אולטראסאונד למעקב זקיקים או ערכה לבדיקת LH בשתן.

26/09/2016 | 20:19 | מאת: נינה

האם הסיכויים הם קלושים או כמו זוג רגיל? האם יש דרך לחזות את מועד הביוץ?

תוכלי לקרוא ב http://www.baby4u.co.il/Content.aspx?id=736 על הדרכים לחזות את מועד הביוץ. אם הביוץ תקין אז הסיכויים רגילים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית