חשיבות התנוחה בקליטתו של ההריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/09/2016 | 12:40 | מאת: דנית

שלום רב. אני ובעלי מתקשים להרות בפעם השלישית. שמתי לב שכאשר אנו עושים תנוחות"רגילות"אז לפעמים שפיכתו חלשה ומועטה וכאשר התנוחה"מיוחדת"שאני על הגב והוא על הבטן והראשים שלנו מרוחקים זה מזה ופונים לכיוונים מנוגדים אז שפיכתו רבה וחזקה. אם זה כך אז כדאי כל פעם לבצע את התנוחה הנ"ל וכך הסיכוי להפריה יגדל?

לא רואה בעיה בלבחור את התנוחה שנראית לך הכי מתאימה, אך אין נתונים שמורים כי לתנוחה מסוימת יש באמת משמעות בעת שמנסים להרות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית