קרם סיכה optilude

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/09/2016 | 19:04 | מאת: דנה

שלום, אני מנסה להרות כמה חודשים... אני שומרת נידה ויש לי בעיה של ביוץ מוקדם שמטופלת באמצעות אסטרופם. בהריון הראשון נקלטתי בפעם הראשונה שלקחתי אסטרופם ותזמנתי ביוץ. עכשיו אני מנסה כבר כמה חודשים ובינתים ללא תוצאות. לאחרונה יצא לי לקרוא שלפעמים יש קוטלי זרע בקרם סיכה. אנחנו משתמשים בקרם סיכה optilude, האם יש בו חומרים קוטלי זרע? או שאפשר להשתמש בו ללא חשש? תודה מראש דנה

צריך ממש לשים את הזרע בכוסית של חומרי סיבה על מנת שתהיה רעילות, כל שבמציאות יש כנראה השפעה אפסית אם לא ממלאים את הנרתיק כולו בחומרי סיכה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית