ערכי פרוגסטרון לאחר ביוץ

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/09/2016 | 22:23 | מאת: waiting

דר שלום, אני לפני החזרה במחזור טבעי. ערכי פרוגסטרון מיד אחרי ביוץ,יום ה', היו 2 (LH ירד והזקיק התפוצץ לפי הUS). ביום א' ערכי פרוגסטרון 16, ביום ב' 22, ביום ג' 21. אני אמורה להחזיר עובר מוקפא של יום 5 והוחלט להחזיר אותו ביום ה' הקרוב. א. האם ערכי הפרוגסטרון תקינים להחזרה? ב. האם העצירה בעליית הפרוגסטרון עלולה להעיד על בעיה? ג. האם תוכל להסביר לי למה הוחלט להחזיר ביום ה' ולא ביום ג'(כפי שתוכנן בהתחלה)? תודה רבה!

א. כן. ב. לא. ג. כי העובר הוקפא ביום 5.

21/09/2016 | 20:03 | מאת: waiting

פרופ' זיידמן, תודה רבה על התשובות. ובהמשך ישיר אליהן, אשמח לדעת האם לעובדה שהמחזור שלי הוא כל 23 ימים צריכה להיות השפעה על תאריך ההחזרה?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית