תוצאת ביטא גבולית לאחר החזרת בלסטוציסט

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/09/2016 | 10:00 | מאת: דורית

בוקר טוב, אתמול קיבלתי תוצאות בדיקת בטא בהמשך להחזרת בלסטוציסט ממוקפאים. התוצאה היתה חיובית (55) אך נאמר לי במרפאה בה אני מטופלת שמדובר בערך קצת נמוך וכי יש לבצע בדיקה חוזרת מחר לראות הכפלה. ממה שראיתי, 55 הוא ערך תקין לשבועות 3,4 ו5 להריון ורציתי להבין למה הוא נחשב לגבולי. פרטים נוספים: בת 34, לאחר לידה לפני שנה וחצי, גם באמצעות IVF 1 לספט הוזרקו דקפפטיל ואוביטרל 2 לספט הזרעה 8 לספט הוחזר בלסטוציסט והוזרק פרגניל 18 לספט בדיקת בטא (55), פרוגרסטרון 41 ואסטרדיול 824. אודה מאד מאד לתשובתכם! תודה ויום נעים!

20/09/2016 | 16:06 | מאת: דורית

היום התוצאה של הבטא היתה 180. האם אני מחוץ לטווח הנמוך כבר?... :)

כן, זו תוצאה הרבה יותר טובה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית