ביוץ.........................

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

17/09/2016 | 19:43 | מאת: ג

שלום מתי היה/יהיה הביוץ שלי אם קיבלתי מחזור ב 2/9? נאמר לי ששבועיים לפני המחזור הבא, העינין שאני לא יודעת מתי המחזור הבא, זה יכול להיות אחרי 25-26 יום, בערכת ביוצית הזהב, הביוץ מופיע אחרי 10 ימים אולי זה בגלל שהמחזורים שלי כל 25 יום ולא 28 או שאולי הבדיקה לא מהימנה, מופיע פס קצת יותר חזק נראה לי, זה לא ממש ברור

אולי תעשי מעקב זקיקים עם אולטראסאונד והרופא המטפל יוכל לקבוע בדיוק מתי הביוץ. תוכלי לקרוא ב- http://www.baby4u.co.il/Content.aspx?id=736 על קביעת מועד הביוץ.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית