המשך ל"יעילות הזרע לצרכי הפריה"

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

14/09/2016 | 12:29 | מאת: שלום

האם מהתשובה שהזרע יכול לשרוד בגוף האישה עד 5 ימים אבל לצרכי הפריה כנראה הוא יעיל ל48 שעות אני יכול להיות בטוח שלא הכנסתי להריון בלתי רצוי את חברתי אם היחסים היו כ-5 ימים לפני יום הביוץ?

15/09/2016 | 10:43 | מאת: גלי

אלא אם כן חברה שלך ביצעה מעקב זקיקים יומיומי, היא לא יכולה לדעת בוודאות מתי בדיוק בייצה, ואתה לא יכול לדעת בוודאות האם הכנסת או לא הכנסת אותה להריון. יש אמצעי מניעה, ויש בדיקות הריון.

15/09/2016 | 12:54 | מאת: שלום

אני יודע שזה היה 5 ימים לפני הביוץ כי הגניקולוג שלה שולח אותה כל מחזור לבדיקות דם לצורך זהוי יום הביוץ.(היא מנסה להיכנס להריון ממישהו אחר).אז אם זה כך-אני יכול להיות בטוח שלא הכנסתי אותה להריון?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית