תחילת הריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

14/09/2016 | 10:56 | מאת: אר

שלום. אני בשבוע 5 להריון ללא סימפטומים להריון בחילות וכו... האם יש דרך לדעת עד בדיקת הדופק כי ההריון אכן תקין? בוצע פעמיים בטא ששם ראו עלייה יפה אציין כי אני שואלת מכיוון שההריון הקודם גם לא היו כלל תחושות ונגמרו בהפלה

את יכולה לחזור על בדיקת הבטא.

14/09/2016 | 15:21 | מאת: אר

בהמשך לשאלתי הקודמת (אם ניתן לדעת בתחילת הריון לפי דופק כי אכן הכול תקין) אמרת כי ניתן לעשות בטא נוספת. אציין כי אתמול קיבלתי זריקת פרגניל האם עדין יש טעם לעשות או שהזריקה משנה אותן?

אין טעם.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית