משך הזמן המקסימלי ליעילות זרע בגוף האישה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

12/09/2016 | 17:01 | מאת: שלום

שלום רב. רציתי לדעת מהו משך הזמן המקסימלי לפני הביוץ שבו הזרע שהגיע אל תוך גוף האישה יכול להיות יעיל ורלוונטי לצרכי הפריה? לדוגמא-האם זרע שנפלט 4 ימים לפני הביוץ גם יכול להביא להפריה?

הזרע יכול לשרוד בגוף האישה עד חמישה ימים, אבל הוא כנראה יעיל להפריה 24-48 שעות.

14/09/2016 | 12:13 | מאת: שלום

האם מהתשובה שהזרע יכול לשרוד בגוף האישה עד 5 ימים אבל לצרכי הפריה הוא יעיל כנראה עד 48 שעות אני יכול לצאת מתוך הנחה שאם קיימתי יחסי מין לא מוגנים עם חברתי כ-5 ימים לפני הביוץ הסבירות שהיא תיכנס להריון מזה היא פשוט לא קיימת בכלל?(סבירות 0)

הסבירות היא לא אפס, אבל מאד נמוכה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית